Technisch personeel gezocht?

Technisch personeel gezocht? Bij VNOM beschikken wij over een groot aanbod van technisch personeel, waardoor wij snel de geschikte kandidaat vinden! Wij hebben vakbekwame specialisten en weten precies wat er nodig is om functies op een snelle manier in te vullen. Wordt er door uw bedrijf technisch personeel gezocht? Wij helpen jou aan de juiste kandidaat.

Technisch personeel via V-NOM

De techniek is één van de sectoren die nog altijd groeit. De productie en industrie in Rotterdam en omgeving zijn daarbij van vitaal belang. Door veel organisaties in de regio Rotterdam worden dan ook voortdurend technische mensen gezocht. Hoe werft u als werkgever goed gekwalificeerd technisch uitvoerend personeel in de toch al kleine visvijver van technici? Wordt er door uw bedrijf technisch personeel gezocht, dan kunnen wij u bij VNOM op meerdere manieren helpen:

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Wordt er door u technisch personeel gezocht? En wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vul ons contactformulier in of bel ons op 010-223 9621.