Constructiebankwerker vacatures

Heb jij MBO niveau 2/3 of hoger en goede technische basiskennis? Vind jij het een uitdaging om een product volledig zelf te construeren? Door opdrachtgevers van VNOM wordt regelmatig een creatieve constructiebankwerker gezocht.

Creatief en praktisch

Bij alle constructiebankwerker vacatures van VNOM maak, bewerk en monteer je metalen objecten op basis van een tekening, voorbeeld of mondelinge instructie. Hierbij bepaal je zelf de benodigde bewerkingen. De werkzaamheden voer je zelfstandig uit: van het opzoeken van de juiste materialen en het maken van mallen tot en met het aflassen en richten van producten. Daarnaast verricht je dagelijks onderhoud aan de machines, apparatuur en gereedschappen. Uiteraard werk je netjes en houd je rekening met de VGM-aspecten.

Vooruit in de techniek

Bij VNOM ben je niet alleen verzekerd van leuke constructiebankwerker vacatures met prima arbeidsvoorwaarden, maar helpen we je ook verder in je technische loopbaan. Enthousiast geworden? Kijk snel of we een passende constructiebankwerker vacature voor je hebben en solliciteer direct.

Metaal vacatures