Vacatures Hoofd Technische Dienst

Heb jij een MTS of HBO opleiding WTB afgerond? En heb je minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in binnen de elektrotechniek? Dan hebben we bij VNOM interessante vacatures hoofd technische dienst voor jou.

Veel afwisseling

Als hoofd technische dienst krijg je een breed takenpakket. Dit gaat van het plannen en voorbereiden tot het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Je houdt hierbij altijd de voortgang en veiligheid van het productieproces in het oog. Om te zorgen dat het productieproces optimaal te laten draaien stel jij een onderhoudsplan op voor de komende jaren. Het beheer en de uitvoering van dit plan ligt in handen van jou en je team. Daarnaast ben je betrokken bij het aanvragen van vergunningen, voorbereiden van investeringen en zie je toe op handhaving en naleving van verschillende voorschriften.

Vooruit in de techniek

Bij VNOM ben je niet alleen verzekerd van een leuke baan met prima arbeidsvoorwaarden, maar helpen we je ook verder in je technische loopbaan. Enthousiast geworden? Kijk snel of we passende vacatures hoofd technische dienst in Rotterdam voor je hebben en solliciteer direct.

Elektrotechniek vacatures