Oplossing op maat

VNOM is gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel. Samen kijken we naar de juiste invulling van uw personeelsbehoefte. Of u nu op zoek bent naar personeel voor korte of lange termijn of minder risico wil dragen door alle administratieve, juridische en financiele werkzaamheden uit te besteden. Wij vinden altijd wel een oplossing die bij u past. U kunt de werving & selectie van uw technisch uitvoerend personeel door ons laten verzorgen, technische vakmensen inlenen als uitzendkrachten of ze voor kortere of langere tijd inhuren op detacheringsbasis. Bekijk onze diensten om meer te lezen over de mogelijkheden die wij bieden.

Onze voordelen

  • Groot aanbod gekwalificeerd uitvoerend personeel voor vast of tijdelijk werk
  • Wij nemen alles uit handen, uiteenlopend van adverteren tot het voeren van gesprekken
  • No cure no pay methode: alleen betalen als u de juiste medewerker gevonden heeft

Betrouwbare recruitmentpartner

Met VNOM bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare partner. Wij zijn aangesloten bij de NBBU en NEN 4400-1 en VCU-gecertificeerd. U kunt de werving & selectie en het personeelsmanagement van uw technische uitzendkrachten en gedetacheerde specialisten dus met een gerust hart aan ons overlaten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van recruitment in de techniek? Neem dan contact op met VNOM via ons contactformulier of bel ons op 010-223 9621