Kwalitatief recruitmentpartner

Met VNOM bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare partner. Inmiddels hebben wij onze naam gevestigd als technisch recruitment bureau. Het streven is om een constante kwaliteit af te leveren. Dit kunnen wij beloven doordat wij zelf kennis en ervaring in het vakgebied hebben, gecertificeerd zijn en altijd met u mee denken.

Kennis uit het vakgebied

Wij combineren de opgedane kennis uit het vakgebied met onze recruitment diensten. Dit betekent dat wij begrijpen welke wensen en behoeften er bij de kandidaat spelen en deze kunnen afstemmen met de behoeften en wensen vanuit uw kant.

Certificeringen

Wij zijn aangesloten bij de NBBU en worden elk halfjaar streng gecontroleerd. Bovendien zijn wij NEN 4400-1 en VCU-gecertificeerd. NEN-certificering biedt opdrachtgevers de garantie dat alles goed geregeld is en dat het risico op (keten)aansprakelijkheid minimaal is. Met een VCU-certificaat tonen wij aan dat het VG-beheersysteem op orde is. Als VCA gecertificeerde organisatie kunt u gerust zijn dat wij voldoen aan de veiligheid en gezondheids eisen. Lees hier meer over onze certificeringen.

Flexibel en adequaat

Wij denken met u mee en bieden u altijd snel en adequaat de oplossing die het beste bij uw organisatie past. Dit kan gaan om het vinden van de juiste kandidaat, maar ook als er zich bijvoorbeeld onverwachts ongewenste situaties voordoen. Wij zorgen ervoor dat u geen hinder ondervindt bij uw werkzaamheden.