Technisch personeel gezocht?

De techniek is één van de sectoren die nog altijd groeit. De productie en industrie in Rotterdam en omgeving zijn daarbij van vitaal belang. Door veel organisaties in de regio Rotterdam worden dan ook voortdurend technische mensen gezocht. Hoe werft u als werkgever goed gekwalificeerd technisch uitvoerend personeel in de toch al kleine visvijver van technici? Wordt er door uw bedrijf technisch personeel gezocht, dan kunnen wij u bij VNOM op meerdere manieren daaraan helpen:

Waarom VNOM?

  • Personeel op het juiste niveau: van schoolverlater tot doorgewinterde technicus, van algemeen technisch uitvoerend personeel tot specialisten, bij VNOM helpen wij u aan technisch vakpersoneel op MBO- en HBO-niveau.
  • Sterk in lokaal werk: wij kennen de productie- en industriesector in Rotterdam en omgeving als geen ander, en weten daardoor precies welk technisch personeel wordt gezocht door u.
  • Betrouwbaar: wij zijn aangesloten bij de NBBU en worden elk halfjaar streng gecontroleerd. Bovendien zijn wij NEN 4400-1 en VCU-gecertificeerd. Daardoor bent u verzekerd van een betrouwbare partner op het gebied van personeelswerving.

Wordt er door u technisch personeel gezocht en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?  Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vul ons contactformulier in of bel ons op 010-223 9621.