Werken voor VNOM

Bij VNOM kun je op jouw manier komen werken. Zo hebben wij vacatures die tijdelijk van aard zijn, maar ook langdurige trajecten waarbij jij zicht hebt op een vaste baan. Wij hanteren hierin drie verschillende diensten die wij verzorgen.

Tijdelijke functies: Uitzenden of detachering

De tijdelijke functies zijn met name voor vacatures waarbij je snel aan de slag kunt. Zo kun je een andere werknemer vervangen, iemand opvangen of gedurende een project aan de slag gaat. Dit zien we met name ook veel in de bouw. Je blijft hierbij contractueel gezien in dienst van VNOM, maar bent werkzaam bij een andere opdrachtgever. Wij verzorgen zo jouw salaris, vakantiedagen en alle andere juridische zaken. Wil je meer weten over detachering of uitzenden?

Vaste positie: Werving & Selectie

Bij werving en selectie maken wij de perfecte match tussen jou en de opdrachtgever. Vervolgens ga jij in dienst bij de opdrachtgever en heb je in feite niets meer met ons te maken. Jouw contract en andere administratieve/juridische/financiele zaken loopt gewoon bij jouw eigen organisatie. Wij hebben jou alleen geholpen aan jouw droombaan! Wil je meer weten over werving en selectie?

Jouw voordelen

Juist omdat we verschillende contracten en dienstverbanden aanbieden, zorgt dat voor extra voordelen voor jou:

  • Flexibiliteit: wij bieden jou de manier van werken die het beste aansluit bij jouw wensen
  • Continuïteit: houdt jouw baan of project op, dan kunnen we je snel weer aan ander werk helpen
  • Zekerheid: bij VNOM heb je de zekerheid dat je salaris op tijd wordt betaald en dat je krijgt waar je recht op hebt
  • Ontwikkeling: we helpen je verder in je technische loopbaan door samen met jou telkens de volgende stap te bepalen